Genveje

Hopp til hoved navigasjon
Hopp til søk
Hopp til hovedinnhold

Hovedinnhold

Hjem > no > Nyheter > ToSPoT-og-TAO-host-2013

ToSPoT og TAO høst 2013

Interesserte må melde seg innen 20. august 2013

IMDi skal i 2013 gjennomføre et kurs i tolkens ansvarsområde (TAO). Dato for høstens kurs er 6-8 desember 2013, og det vil finne sted i Oslo. 

Det er fortsatt mulig å melde seg til høsten kurs. Da fyller du ut påmeldingsskjema som du finner ved å klikke her. Vi tar imot påmeldinger frem til 20. august 2013. 

For å få plass på kurset må du ha tilfredsstillende resultater på opptaksprøven ToSPoT. Personer som ikke allerede har avlagt ToSPoT, vil få tilbud om å gjøre det i løpet av september. Vi gjør oppmerksom på at vi dessverre ikke har mulighet til å tilby ToSPoT og TAO til alle som ønsker det. Vi gjør språkprioriteringer på bakgrunn av tolkebehov i offentlig sektor og interesse fra potensielle tolker. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet av IMDi i løpet av august.

Som nasjonal fagmyndighet for tolking i offentlig sektor er IMDi opptatt av at de som jobber som tolk for offentlige myndigheter har dokumenterte kvalifikasjoner i tolking, herunder enten tolkeutdanning og/eller autorisasjonsprøven i tolking. Tolkeutdanning og autorisasjonsprøven i tolking arrangeres ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Relevant informasjon om studietilbud, språk og søknadsfrister blir i god tid annonsert på Tolkeportalen

Sist oppdatert 14.08.2013
Publisert 14.08.2013

Tips en venn om denne saken

Benytt dette skjema til å tippe en venn om saken på denne side

Relatert innhold

Utarbeidet og driftet av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet