Genveje

Hopp til hoved navigasjon
Hopp til søk
Hopp til hovedinnhold

Hovedinnhold

Hjem > no > Nyheter > Kurs-i-tolkens-ansvarsomrade-i-Bergen

Kurs i tolkens ansvarsområde i Bergen

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet holder kurs i tolkens ansvarsområde i Bergen 3. til 5. juni 2011. Her finner du informasjon om påmelding til kurs.

Integrerings og -mangfoldsdirektoratet (IMDi) er nasjonal fagmyndighet for tolking i offentlig sektor og arbeider for å øke tolkingens kvalitet i offentlig sektor.
 
IMDi drifter Nasjonalt tolkeregister og i den forbindelse tilbyr direktoratet TAO-kurs og ToSPoT for personer som ikke har gjennomført tolkeutdanningen eller statsautorisasjon i tolking. Med tilfredsstillende resultater på ToSPoT og gjennomført kurs er man kvalifisert til oppføring i Nasjonalt tolkeregister på nivå 5.
 
Søkere vil bli prioritert i forhold til samfunnets behov for tolker i ulike språk. Dersom det blir aktuelt å avholde test og kurs i ditt tolkespråk vil IMDi kontakte deg.
 
Kurset i Bergen avholdes i helgen 3.-5. juni, men interesserte må melde seg senest 7. april. Opptaksprøve til kurset er tospråklig sjekk for potensielle tolker (ToSPoT), og de som tidligere ikke har avlagt testen vil få tilbud om det. Opptaksprøven blir arrangert i Bergen 14. og 15. april.
 
Klikk på denne lenken for å fylle ut vårt elektronisk påmeldingsskjema.
 
Utfylling av skjema er ikke ensbetydende med at du får plass på kurset.

Sist oppdatert 23.03.2011
Publisert 23.03.2011

Tips en venn om denne saken

Benytt dette skjema til å tippe en venn om saken på denne side

Relatert innhold

Utarbeidet og driftet av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet