Genveje

Hopp til hoved navigasjon
Hopp til søk
Hopp til hovedinnhold

Hovedinnhold

Hjem > no > Nyheter > Er-du-tolk-og-selvstendig-naringsdrivende1

Er du tolk og selvstendig næringsdrivende?

Skatt Øst og Integrerings- og mangfoldsdirektoratet arrangerer kurs om skatteregler for tolker 

I fjor arrangerte IMDi og Skatt Øst et kurs for tolker som er selvstendige næringsdrivende. I underkant av 100 personer fikk plass og var tilstede, og mange flere meldte sin interesse. Med tanke på at Tolkeportalen får mange spørsmål fra tolker angående dette temaet, har vi bestemt oss for å gjenta tilbudet. På samme måte har Skatt Øst merket en økning i antall personer som registrerer sin virksomhet innenfor tolketjenester.

Kurset vil være gratis og rettet mot tolker som står oppført i Nasjonalt tolkeregister. Hovedtemaet er skattereglene for selvstendige næringsdrivende tolker og merverdiavgift på tolketjenester. Ønsker du å lære mer om skatt og merverdiavgift, er dette riktig kurs for deg.

Vi understreker at innholdet på dette kurset er det samme som på fjorårets kurs. Har du vært med på kurset i fjor, må du vente til et nytt tilbud for videregående.

Kurset holdes torsdag 17. oktober , fra kl 17:00 til 20:30, i lokalene til Skatt-Øst i Schweigaardsgate 17, Oslo. Individuelle spørsmål tas fra kl. 20.30 til kl. 21.00

For påmelding, send e-post til: kurs.skattost@skatteetaten.no innen 14. oktober.
Merk: tolk
Oppgi navn, e-post, adresse, telefonnummer og organisasjonsnummer om du har.

Egne brosjyrer for tolker
Skatteetaten lanserte i fjor 2 brosjyrer med tips og råd til deg som driver 
næringsvirksomhet som tolk. Tanken er at disse brosjyrene vil gi svar på hvordan tolkene skal fakturere sine oppdrag. Om du ikke er selvstendig tolk, vil allikevel denne informasjonen være nyttig for å unngå feil ved fakturering. 

Brosyrene finner du ved å besøke Skatteetatens hjemmesider på http://www.skatteetaten.no/no/Artikler/Tolk-og-selvstendig-naringsdrivende/

Sist oppdatert 25.09.2013
Publisert 25.09.2013

Tips en venn om denne saken

Benytt dette skjema til å tippe en venn om saken på denne side

Relatert innhold

Utarbeidet og driftet av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet