Genveje

Hopp til hoved navigasjon
Hopp til søk
Hopp til hovedinnhold

Hovedinnhold

Hjem > no > Nyheter > Engelske-filmer-om-bruk-av-kvalifisert-tolk

Engelsk film om bruk av kvalifisert tolk

Bevisstheten om bruk av tolk øker i andre europeiske land. I England er det blitt utarbeidet en kortfilm om aspekter knyttet til bruk av kvalifisert tolk.

Cambridgeshire politidistrikt står bak et prosjekt som har produsert en 45 minutters film om "Forbedret kommunikasjon via tolk".

Filmen er delt inn i 6 moduler og vil være med på å bistå offentlige tjenesteytere i Cambridgeshire når det gjelder bruk av tolk. På Cambridgeshire politidistrikts hjemmeside står det at tjenesteyting skal fokusere på borgernes behov, uavhengig av deres kulturelle bakgrunn, nasjonalitet og språk.

Filmen er produsert i samarbeid med andre offentlige virksomheter og fagorganer og har fokus på viktigheten av å bruke kvalifiserte tolker når det er et behov for tolker. For mer informasjon om prosjektet vennligst ta kontakt med Katrina Mayfield (katrina.mayfield@cambs.pnn.police.uk). Filmen er også tilgjengelig på YouTube.

Introduction

Language identification

Professional interpreter

How to meet, greet and brief your interpreter

Briefing your client on the role of an interpreter

Obtaining information via an interpreter

Summary

I 2006, produserte IMDi kortfilm "Konsultasjonen" om bruk av familiemedlemmer som tolk. Kortfilmen kan du se ved å klikke her.

Sist oppdatert 11.10.2011
Publisert 11.10.2011

Tips en venn om denne saken

Benytt dette skjema til å tippe en venn om saken på denne side

Relatert innhold

Utarbeidet og driftet av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet