Genveje

Hopp til hoved navigasjon
Hopp til søk
Hopp til hovedinnhold

Hovedinnhold

Hjem > no > Nyheter > Arbeidet-med-oppdatering-av-Nasjonalt-tolkeregister-er-avsluttet1

Arbeidet med oppdatering av Nasjonalt tolkeregister er avsluttet

På grunnlag av evalueringen av Nasjonalt tolkeregister utført i høst, og etterfølgende rapport har det blitt satset på oppdatering av opplysninger samlet i registeret.

Alle tolker som er oppført i Nasjonalt tolkeregister har i løpet av de tre siste månedene blitt kontaktet av IMDi per telefon, e-post eller ved brev med det formål å oppdatere opplysninger om hver enkelt tolks kontaktinformasjon og tolkerfaring i tolkeregisteret. Den endelige fristen for oppdatering var 17 juni.

De tolkene vi ikke lyktes å komme i kontakt med frem til da ble deaktivert 22 juni. Dette har ført til en betydelig nedgang i antall tolker i registeret. Til gjengjeld er kontaktinformasjon på 943 tolker oppdatert og kvalitetssikret.

Er du en av tolkene som ble deaktivert men likevel ønsker å være aktiv i Nasjonalt tolkeregister? Vennligst ta kontakt med oss, helst per e-post til kts.imdi.no eller telefon: 915 26 852.

Riktige og oppdaterte opplysninger er en forutsetning for at Nasjonalt Tolkeregister skal fungere på en god måte. Vi minner om at ved oppføring i registeret, blir tolkene informert om at de plikter å sørge for at Nasjonalt tolkeregister til enhver tid innehar korrekte og oppdaterte opplysninger. Målet er at opplysningene skal oppdateres minst en gang i året.

Sist oppdatert 27.06.2011
Publisert 27.06.2011

Tips en venn om denne saken

Benytt dette skjema til å tippe en venn om saken på denne side

Relatert innhold

Utarbeidet og driftet av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet