Genveje

Hopp til hoved navigasjon
Hopp til søk
Hopp til hovedinnhold

Hovedinnhold

Hjem > no > For-tolker

For tolker

Nasjonalt tolkeregister og Tolkeportalen driftes av IMDi som er nasjonal fagmyndighet for tolking i offentlig sektor.

Som et ledd i prosjektet Nytt nasjonalt tolkeregister vil innholdet fra www.tolkeportalen.no gradvis bli overført til de nye sider om tolking i offentlig sektor på imdi.no. Sidene finner du også under Tolk i menyen til imdi.no.

Informasjon på de nye sidene er rettet både mot tolker og offentlige tjenesteytere som bruker tolk. Der vil tolker finne informasjon om Nasjonalt tolkeregister, kurs og utdanning, hvordan det er å jobbe som tolk og retningslinjer for god tolkeskikk. Offentlige tjenesteytere vil samtidig finne informasjon om lover og regler, bestilling av tolk, forberedelse og gjennomføring av en tolket samtale.

Nytt nasjonalt tolkeregister i 2020
Prosjektet skal levere et nytt og modernisert Nasjonalt tolkeregister, som er en del av imdi.no - men dette kommer først i løpet av våren 2020. I mellomtiden vil nasjonalt tolkeregister fortsatt være tilgjengelig på www.tolkeportalen.no. Visma Consulting har blitt valgt som leverandør, og de vil begynne utviklingen etter sommeren. Bildet nedenfor illustrerer prosessen frem til lanseringen av nytt nasjonalt tolkeregister.

Sist oppdatert 31.01.2011
Publisert 01.02.2007

Tips en venn om denne saken

Benytt dette skjema til å tippe en venn om saken på denne side

Relatert innhold

Utarbeidet og driftet av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet